Litoral 2021. Plimbare la malul mării. Numărul turiştilor, mai mic înainte de anunţarea noilor măsuri de relaxare

  • Cele 20 de grade Celsius nu au impresionat turiştii să vină la Constanţa
  • Antreprenorii speră ca acest sezon estival să le aducă profit
  • Cristina a preferat să iasă la restaurant pentru că aici poate socializa
662 afișări
Imaginea articolului Litoral 2021. Plimbare la malul mării. Numărul turiştilor, mai mic înainte de anunţarea noilor măsuri de relaxare

Litoral 2021. Plimbare la malul mării

Este al doilea weekend în care oamenii nu mai trebuie să poarte mască pe stradă. Cu toate acestea, cele 20 de grade Celsius de la mare nu au convins foarte mulţi turişti să viziteze Constanţa.

„Weekendul trecut au fost foarte mulţi turişti, weekendul acesta sunt ceva mai puţini, cred că se pregătesc sau aşteaptă următoarele măsuri de relaxare de la 1 Iunie”, crede Mihai Pitrop, manager de restaurant.

Capacitatea maximă a restaurantelor din portul Tomis nu a fost atinsă aşa cum sperau antreprenorii de pe litoral. Cei mai mulţi au preferat să-şi lase maşinile în parcare şi să se plimbe pe faleză.

Cristina Mihailov a ieşit împreună cu cele mai bune prietene la restaurant. Chiar dacă acum se poate bucura de plimbări lungi pe plajă până la răsărit, Cristina preferă să stea la terasă, unde poate socializa.

„Este mult mai relaxat şi seamănă mai mult cu realitatea de dinainte de pandemie. Începem să ne simţim ca şi cum ne revenim ca ţară”, comentează ea.

Sezonul estival este abia la început, iar antreprenorii îşi pun mari speranţe că acest sezon le va aduce încasări cel puţin ca şi anul trecut.

„Nu ştiu dacă o să fie la fel de mulţi din turiştii care îşi făceau vacanţele în Turcia, Grecia şi aşa mai departe, cum a fost anul trecut, pentru că după cum bine ştim, dacă au fost graniţele închise, mulţi au ales să-şi petreacă pe litoral concediul”, spune George Ţicu, manger de restaurant.

CITEŞTE AICI: A doua etapă de relaxare, de la 1 iunie. Guvernul prezintă săptămâna viitoare noile măsuri. Cîţu: „Nu vom renunţa la nimic”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici