LITORAL 2021. Turiştii, aşteptaţi la plajă începând cu 1 mai

  • Litoralul românesc e în aşteptarea vizitatorilor.
  • Sâmbătă, pe 1 mai, începe în mod oficial sezonul estival.
  • 300 de sectoare de plajă au fost pregătite pentru turişti.
339 afișări
Imaginea articolului LITORAL 2021. Turiştii, aşteptaţi la plajă începând cu 1 mai

LITORAL 2021. Turiştii, aşteptaţi la plajă de la 1 mai

Reprezentanţii companiei Apele Romane Dobrogea-Litoral anunţă că 300 de sectoare de plajă au fost predate operatorilor în urmă cu două săptămâni. Porţiunile de plajă se regăsesc pe trei tronsoane:

  • Corbu-Năvodari-Constanţa
  • Agigea-Eforie Nord-Eforie Sud-Tuzla-Costineşti
  • 23 august-Olimp-Neptun-Jupiter-Venus-Saturn-Mangalia-2 Mai-Vama Veche.

În ultimele două luni, specialiştii au efectuat în aceste zone mai multe operaţiuni de colectare a deşeurilor, lucrări de nivelare, afânare şi de curăţare a liniei ţărmului de alge. 300 de tone de deşeuri au fost colectate şi 2.000 de tone de nisip au fost transportate pe plaje, în zonele în care nisipul lipsea.

Pe suprafeţele necontractate, operaţiunile de pregătire a plajelor vor continua, anunţă reprezentanţii companiei Apele Romane Dobrogea-Litoral.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici