Liviu Dragnea: Ambasade m-au sunat personal că de ce facem noi contestaţii împotriva USR

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, la România TV, că ambasade ale unor state străine l-au contactat pentru a-l întreba de disputele dintre organizaţiile judeţene ale PSD cu cele ale USR.

2210 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea: Ambasade m-au sunat personal că de ce facem noi contestaţii împotriva USR

Liviu Dragnea: Ambasade m-au sunat personal că de ce facem noi contestaţii împotriva USR

Liviu Dragnea a spus că motivul real al arestării fostului preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente, Ana-Maria Pătru, ar fi faptul că AEP a depus plângere penală în ce priveşte neregulile privind finanţarea USR.

”S-a mai întâmplat ceva cu plângerea aia penală făcută pe finanţare ilegală a USR-ului? Nimic. Dacă era vorba de noi... Atunci toată lumea ţinea USR-ul în palme”, a declarat Dragnea.

Liderul social-democraţilor a susţinut că a fost contactat de diplomaţi care activează la Bucureşti privind disputele din teritoriu dintre PSD şi USR.

”Ambasade care m-au sunat pe mine personal că de ce facem noi contestaţii împotriva USR? Poftim? În primul rând, habar n-am de cine face contestaţie şi orice organizaţie judeţeană face contestaţie. Una împotriva alteia, ăilalţi împotriva celorlalţi... De ce era această preocupare? Ca nu cumva să afectăm noul Delfin politic care se contura şi care să preia...”, a mai spus Liviu Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici