Liviu Dragnea confirmă că merge luni la DNA: Circul nu avea rost dacă nu aş fi chemat acolo

Liderul PSD Liviu Dragnea a confirmat, duminică, informaţiile potrivit cărora a fost chemat la DNA, el menţionând că va merge în cursul zilei de luni, fără a preciza despre ce dosar este vorba.

1107 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea confirmă că merge luni la DNA: Circul nu avea rost dacă nu aş fi chemat acolo

Liviu Dragnea confirmă că merge luni la DNA: Circul nu avea rost dacă nu aş fi chemat acolo

„Nu este nicio surpriză. Am spus de la început că tot acel circ nu ar avea rost dacă eu nu aş fi chemat acolo. O să merg, sigur”, a spus Dragnea, solicitat să comenteze informaţiile apărute în presă privind chemarea sa la DNA.

El a arătat că nu a fost citat pentru vineri, dar a menţionat că se va prezenta luni la DNA.

Întrebat despre ce dosar este vorba, Dragnea a replicat: „Ei, ce contează? Ca să fiu acolo”.

Întrebat în ce calitate a fost chemat, Dragnea a răspuns în aceeaşi notă ironică: „La mine cred că se trece în faza a doua, nu ne jucăm”.

Chestionat despre posibilitatea începerea urmăririi penale, liderul PSD a răspuns: „S-ar putea să fie cam mult”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici