Liviu Dragnea, internat din nou în spital pentru dubla hernie de disc/ Ştefănescu: Va ajunge tot la operaţie

Liviu Dragnea a fost internat în spital sâmbătă seara, pentru câteva ore pentru a i se face infiltraţii, a anunţat secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu. El a apreciat că ”varianta aleasă de a face infiltraţii nu este cea mai bună” şi că liderul partidului va ajunge ”tot la operaţie”.

3931 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea, internat din nou în spital pentru dubla hernie de disc/ Ştefănescu: Va ajunge tot la operaţie

Liviu Dragnea, internat din nou în spital pentru infiltraţii

„Aseară ( sâmbătă seara - n.r.) a avut iar o problemă de sănătate. A fost câteva ore internat. A urmat procedura medicală, sperăm să fie bine pentru că mâine urmează o şedinţă foarte importantă”, a anunţat secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, după o şedinţă a organizaţiei PSD Braşov, la care era aşteptat şi Liviu Dragnea.

El a mai apreciat că liderului PSD i s-au făcut infiltraţii.

„Se pare că varianta aleasă de a face infiltraţii nu este cea mai bună. Cred că va ajunge tot la operaţie, aşa cum l-au sfătuit medicii de specialitate”, a mai adăugat Codrin Ştefănescu.

De asemenea, Ştefănescu a mai spus că Liviu Dragnea doreşte neapărat să participe la şedinţa de luni a partidului, când se va decide lista de candidaţi la alegerile europarlamentare.

Liviu Dragnea a fost internat pentru câteva zile în spital, după ce a acuzat dureri de spate. Liderul social-democrat are o dublă hernie şi probleme cervicale, potrivit unui anunţ făcut de secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici