Liviu Luca a ieşit din greva foamei. Avocat: Omul de afaceri şi alţi doi deţinuţi, dezbrăcaţi şi ţinuţi pe holul închisorii

Omul de afaceri Liviu Luca a ieşit din greva foamei, formă de protest pe care o adoptase după ce a fost percheziţionat şi ţinut dezbrăcat pe holul închisorii, declară avocatul acestuia.

779 afișări
Imaginea articolului Liviu Luca a ieşit din greva foamei. Avocat: Omul de afaceri şi alţi doi deţinuţi, dezbrăcaţi şi ţinuţi pe holul închisorii

Liviu Luca a ieşit din greva foamei. Avocat: Omul de afaceri şi alţi doi deţinuţi, dezbrăcaţi şi ţinuţi pe holul închisorii

Avocatul Marius Arizan, care îl reprezintă pe Liviu Luca, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că fostul sindicalist a ieşit din greva foamei în care intrase vineri.

”A ieşit din greva foamei, luni. Este bine. Eu nu am apucat să ajung la domnia sa. Am luat la cunoştinţă despre încetarea grevei prin intermediul familiei”, a declarat Arizan.

Avocatul a spus că va discuta în următoarea perioadă cu Liviu Luca, urmând ca fostul sindicalist să se decidă dacă va depune plângere sau nu după ce a fost dezbrăcat în urma unei percheziţii efectuate în camera de detenţie.

”Vom vedea ce se va face mai departe, dacă va face plângere, dacă va cere daune. Nu pot comunica nimic sigur. Voi vorbi cu domnia sa. Clar este că doar dânsul şi alţi doi deţinuţi din cameră au fost dezbrăcaţi la percheziţie, adică doar acele persoane care au făcut plângere la judecătorul de supraveghere”, a spus Marius Arizan.

Omul de afaceri Liviu Luca intrase vineri în greva foamei după ce, potrivit avocatului său, a fost percheziţionat şi ţinut dezbrăcat pe holul închisorii. Anterior, omul de afaceri a depus o plângere în care reclama condiţiile din închisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici