Liviu Negoiţă îşi doreşte încă un mandat la Primăria Sectorului 3

Primarul Sectorului 3, Liviu Negoiţă, a declarat, joi, cu ocazia zilei sale de naştere, că îşi doreşte, la împlinirea vârstei de 50 de ani, sănătate pentru el şi familia sa, dar şi un nou mandat de primar în acest sector.

340 afișări
Imaginea articolului Liviu Negoiţă îşi doreşte încă un mandat la Primăria Sectorului 3

Liviu Negoiţă (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Eu îmi doresc un nou mandat la Primăria Sectorului 3, având în vedere că de opt ani, două mandate le avem aici, în primărie. Oamenii sunt mulţumiţi şi vom vedea ce va fi", a spus el, întrebat dacă vrea să câştige un nou mandat de primar.

Chestionat dacă el este mulţumit de ceea ce a realizat în Sectorul 3, Negoiţă a răspuns afirmativ.

"Eu sunt mulţumit. Pot să spun că pentru acest petec de pământ numit Sectorul 3 am făcut ceea ce trebuia şi am satisfacţia că dacă în toată ţara aceasta s-ar face ceea ce trebuie pentru administraţia publică locală dar şi la nivel central, România ar arăta mai bine. Aceasta nu înseamnă că s-au făcut toate perfect şi nu mai sunt lucruri de făcut", a arătat primarul PDL.

El a dat ca exemplu de realizări ale sale în sector cea mai modernă şcoală de muzică din România şi cea mai modernă şi frumoasă casă de cultură, ambele făcute cu bani de la Primăria Sectorului 3.

Întrebat dacă are emoţii pentru viitoarele alegeri locale, Liviu Negoiţă a răspuns negativ.

"Sincer, nu, mai ales la 50 de ani mă simt foarte bine", a subliniat Negoiţă, adăugând că este pregătit de campanie de când a câştigat mandatul de primar, făcând ceea ce trebuie în primărie.

Democrat-liberalul a menţionat că de ziua sa munceşte în primărie.

"Dintr-un punct de vedere, este o zi normală la primărie, dintr-un alt punct de vedere este o zi specială pentru mine, fac 50 de ani. Este o vârstă în viaţa unui bărbat, în viaţa oricărui om şi sigur că trebuie să luăm ce este mai frumos în această aniversare", a declarat primarul.

El a adăugat că a fost sunat de prieteni şi de colegii de partid şi că a primit vizita unora dintre aceştia. "Au venit prieteni, cadouri simbolice, importante sunt sentimentele pe care le nutresc prietenii pentru tine şi mi-a făcut mare plăcere. Unii dintre ei au venit, alţii s-au anunţat că vor veni", a amenţionat Negoiţă.

Liviu Negoiţă a mai spus că nu va fi o petrecere de ziua sa în timpul programului, ci, eventual, după program.

"De ziua mea îmi doresc multă sănătate pentru mine, pentru familia mea, pentru toţi oamenii, pentru că sănătatea este cea mai importantă", a declarat Liviu Negoiţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici