Localităţi din România, inundate după ploi torenţiale şi FURTUNI

Mai multe străzi din Constanţa şi Eforie au fost inundate, joi dimineaţă, în urma unei ploi torenţiale, reprezentanţii regiei de apă având peste 40 de intervenţii. Şi în judeţul Hunedoara a fost furtună, pompierii intervenind pentru a scoate apa din cinci subsoluri.

1561 afișări
Imaginea articolului Localităţi din România, inundate după ploi torenţiale şi FURTUNI

Localităţi din România, inundate după ploi torenţiale şi furtuni

În Constanţa şi Eforie, reprezentanţii regiei de apă RAJA au intervenit în peste 40 de cazuri.

„Până la această oră, din cauza ploilor, la dispeceratul societăţii s-au înregistrat 32 de reclamaţii primite din municipiul Constanţa şi 11 din Eforie Nord. Cele mai multe sesizări au vizat zonele Intrarea Primăverii, Cartierul Medeea - strada Cercetaş Alexandru Buzatu, Cartierul Coiciu - strada Frunzelor, Cartierul Tomis Nord - Al. Hortensiei, zona Poarta 6 - strada Arcului, Faleză Nord - strada Maramureş şi Ion Vodă, dar şi Staţiunea Mamaia, în zona Butoaie. Pentru Eforie Nord reclamaţiile au vizat sistemul de canalizare stradal de pe străzile Violetei şi Alexandru Lăpuşneanu”, au anunţat reprezentaţii RAJA.

La ora transmiterii acestei ştiri, multe dintre cazurile sesizate au fost rezolvate, iar echipele de intervenţie vor asigura permanenţa în toată această perioadă.

„În urma atenţionărilor meteo, la nivelul RAJA SA s-au luat toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine, echipele de intervenţie fiind pregătite să intervină cu wome, vidanje şi pompe de mare putere. Facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii la numărul de telefon 0241.924”, au mai anunţat reprezentanţii regiei de apă.

Şi în judeţul Hunedoara a plouat torrential, iar echipe de pompieri intervin pentru evacuarea apei din cinci subsoluri ale unor immobile.

„Echipaje ale Detasamentelor de Pompieri Deva si Hunedoara au intervenit pentru evacuarea apei din cinci subsoluri ale unor imobile. Acestea sunt situate pe străzile Horia şi Piaţa Unirii din Deva, strada Stufit din Hunedoara şi localitatea Topliţa. Inundarea subsolurilor a fost generată de cantitatea mare de precipitaţii căzute într-un interval scurt de timp, ce nu au fost preluate de sistemul de canalizare”, au transmis reprezentanţii ISU Hunedoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici