Video Locatarii unui bloc Piteşti au fost evacuaţi în urma unui incendiu. Un bărbat este în comă/ Momentul emoţionant când câinele lui a fost salvat după resuscitare - VIDEO

Locatarii unui bloc Piteşti au fost evacuaţi, vineri după-amiază, după ce într-un apartament situat la parterul imobilului a izbucnit un incendiu, două persoane având nevoie de ajutorul medicilor, una dintre acestea fiind transferată la spital, în comă.

1302 afișări

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, Mădălina Epure, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că incendiul a izbucnit într-un apartament situat la parterul blocului C1 din cartierul piteştean Războieni.

"ISU a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă, o autoscară şi două echipaje SMURD, unul cu medic şi unul de prim-ajutor. Proprietarul apartamentului în vârstă de 50 de ani a fost găsit inconştient. A fost intubat şi transportat la Spitalul Judeţean Argeş. De îngrijiri medicale a avut nevoie şi o persoană care locuia la etajul 4, care a suferit un atac de panică. De asemenea, un câine a fost resuscitat de colegii mei şi transportat la cabinet veterinar. Locatarii blocului au fost evacuaţi din. imobil", a declarat Mădălina Epure.

Potrivit acesteia, cauzele incendiului nu sunt cunoscute deocamdată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici