Locomotivă, în flăcări. 20 de pasageri s-au autoevacuat dintr-un tren, în urma unui incendiu

Aproximativ 20 de pasageri ai unui tren de persoane oprit în Gara Apahida, judeţul Cluj, s-au autoevacuat, duminică, în urma unui incendiu care a izbucnit la locomotivă.

1901 afișări
Imaginea articolului Locomotivă, în flăcări. 20 de pasageri s-au autoevacuat dintr-un tren, în urma unui incendiu

20 de pasageri s-au autoevacuat dintr-un tren, în urma unui incendiu care a cuprins locomotiva

Reprezentanţii ISU Cluj au anunţat că trenul era compus din trei vagoane şi era oprit în Gara Apahida.

„Un incendiu a izbucnit la locomotiva unei garnituri de tren de transport persoane compusă din trei vagoane şi oprită în Gara Apahida. În momentul declanşării incendiului în vagoane au fost circa 20 de pasageri care s-au autoevacuat în siguranţă. Nu a fost necesară intervenţia echipajelor medicale”, a transmis ISU Cluj.

Cauza probabilă a incendiului este, potrivit pompierilor clujeni, un scurtcircuit la sistemul electric.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici