Locomotiva trenului Bucureşti-Viena a luat foc, în judeţul Alba. Traficul pe magistrala 300 este blocat

  • Locomotiva trenului internaţional Bucureşti-Viena a luat foc, joi seara, în zona staţiei de cale ferată Crăciunelu de Jos, judeţul Alba.
  • Traficul pe magistrala 300, Bucureşti-Oradea, este blocat.
864 afișări
Imaginea articolului Locomotiva trenului Bucureşti-Viena a luat foc, în judeţul Alba. Traficul pe magistrala 300 este blocat

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, incendiul a izbucnit la locomotiva trenului IR 12346-1, care se deplasează pe relaţia Bucureşti – Curtici – Viena, pe magistrala de cale ferată 300, la kilometrul feroviar 380+300 de metri, în zona staţiei CF Crăciunelu de Jos, judeţul Alba.

Nu au fost înregistrate victime, dar traficul feroviar în zonă este blocat.

La faţa locului au intervenit pompierii din Blaj. Potrivit ISU Alba, din primele informaţii, incendiul se manifesta cu degajări de fum, fără flacără vizibilă.

În tren se aflau aproximativ 100 de călători, care s-au autoevacuat.

ISU Alba anunţă că incendiul a fost lichidat, iar o altă locomotivă va prelua garnitura pentru a transporta călătorii spre destinaţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici