Locomotiva unui tren a luat foc. 250 de călători au fost evacuaţi în Teleorman

Locomotiva electrică unui tren a luat foc, miercuri, în Videle, judeţul Teleorman, iar 250 de călători au fost evacuaţi. Nu sunt raportate victime.

412 afișări
Imaginea articolului Locomotiva unui tren a luat foc. 250 de călători au fost evacuaţi în Teleorman

Locomotiva unui tren a luat foc. 250 de călători au fost evacuaţi în Teleorman

Potrivit ISU Teleorman, aproximativ 250 de persoane s-au autoevacuat din trenul de persoane, niciuna neavând nevoie de îngrijiri medicale.

Incendiul s-a manifestat generalizat la locomotiva electrică a trenului şi a afectat parţial şi un vagon de călători.

„Focul este localizat, pompierii acţionând acum pentru lichidarea incendiului”, arată ISU Teleorman.

Este vorba de locomotiva trenului IR 349 Bucureşti Nord – Arad, potrivit CFR Călători.

„Siguranţa şi securitatea celor 250 de pasageri şi a personalului propriu nu au fost puse în pericol. Pasagerii cu destinaţia Craiova şi Filiaşi sunt preluaţi cu trenul RE 9015 Bucureşti Nord – Târgu Jiu, iar călătorii cu destinaţia Timişoara / Arad vor continua călătoria cu trenul IR 349, care va fi remorcat de altă locomotivă”, anunţă CFR Călători.

O comisia de cercetare va stabili cauzele care au generat incendiul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici