Locuinţa unui tânăr de 18 ani din Mureş, „muzeu” cu droguri şi mii de petarde. Ce au descoperit poliţiştii

  • Poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară, în judeţul Mureş, în locuinţa unui tânăr de 18 ani.
  • Au găsit mii de petarde, plante de cannabis, aparate pentru mărunţit tutun, tutun şi mii de de foi cu filtru pentru confecţionarea tutunului.
788 afișări
Imaginea articolului Locuinţa unui tânăr de 18 ani din Mureş, „muzeu” cu droguri şi mii de petarde. Ce au descoperit poliţiştii

Poliţiştii au efectuat sâmbătă o percheziţie domiciliară, în judeţul Mureş, la locuinţa unui tânăr de 18 ani, bănuit de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept.

Din cercetări a reieşit că tânărul ar fi cumpărat articole pirotehnice interzise pentru ca apoi să le vândă.

La percheziţii au fost identificate şi ridicate 9.438 de articole pirotehnice, în cantitate totală de 8 kg.

Totodată, au fost găsite instalaţii clandestine de creştere a plantelor de cannabis, 8 plante de cannabis, 2 aparate pentru mărunţit tutun, 7 kg de tutun, 3400 de foi cu filtru pentru confecţionarea tutunului, precum şi mai multe înscrisuri privind comercializarea de bunuri cu regim special (articole pirotehnice, tutun) şi unităţi de stocare media.

Cercetările în acest caz continuă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici