Locuitorii din Bacău, fără apă caldă timp de patru zile, din cauza unor lucrări

Locuitorii din municipiul Bacău au rămas, de luni, fără apă caldă, timp de patru zile, din cauza unor lucrări la reţeaua de distribuţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

202 afișări
Imaginea articolului Locuitorii din Bacău, fără apă caldă timp de patru zile, din cauza unor lucrări

Locuitorii din Bacău, fără apă caldă timp de patru zile, din cauza unor lucrări

Peste 15.000 de apartamente din Bacău, care primesc agent termic de la societatea Thermoenergy Gropul SA, au rămas fără apă caldă pentru următoarele patru zile.

Măsura a fost dispusă de conducerea societăţii băcăuane de termoficare pentru efectuarea unor lucrări de reparaţii la o instalaţie de producere a energiei termice.

”Lucrările de reparaţii şi întreţinere pe care le vom face pe perioada celor patru zile erau unele planificate. De aceea, ne cerem scuze faţă de consumatorii noştri pentru disconfortul creat prin această întrerupere a apei calde menajere”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al SC Thermoenergy Gropul SA Bacău, Narcisa Antoneac.

Potrivit acesteia, există şi aproximativ 2.000 de familii, racordate la centrale termice de zonă, care nu sunt afectate de întreruperea apei calde.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici