Locuitorii din clădirile cu risc seismic din Capitală vor avea la dispoziţie 45 de locuinţe

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat, luni, transmiterea de la Administraţia Fondului Imobiliar la Municipalitate a 45 de locuinţe de necesitate, pentru locuitorii din clădirile cu rism seismic.

212 afișări
Imaginea articolului Locuitorii din clădirile cu risc seismic din Capitală vor avea la dispoziţie 45 de locuinţe

Locuitorii din clădirile cu risc seismic din Capitală vor avea la dispoziţie 45 de locuinţe

Consilierii generali au aprobat, în şedinţa de luni, transmiterea în administrare şi gestionare a 45 de locuinţe de necesitate de la Administraţia Fondului Imobiliar la Administraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, locuinţe care vor fi utilizate pentru relocarea proprietarilor din imobilele supuse lucrărilor de consolidare.

De asemenea, CGMB a aprobat actualizarea indicatorilor economici pentru 10 imobile incluse în programul de consolidare situate la următoarele adrese: Stradă Ştirbei Vodă nr. 20, Stradă Blănari, nr. 2, Stradă Blănari nr. 6, Stradă Blănari nr. 8, Stradă Blănari nr 10, Stradă Biserica Enei, nr. 14, Stradă Spătarului, nr. 36, B-dul Mihail Kogălniceanu nr. 30, Stradă Vânători, nr. 17, Stradă Franceză, nr.30.

În acest moment, în Bucureşti există 349 de imobile încadrate în clasa I de risc seismic, 361 de imobile încadrate în clasa ÎI de risc seismic şi 111 clădiri în clasa III de risc seismic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici