Locuitorii şi turiştii din Băile Tuşnad, anunţaţi prin Ro-Alert despre prezenţa unui urs

Locuitorii şi turiştii din Băile Tuşnad, judeţul Harghita, au fost anunţaţi, joi seara, prin sistemul Ro-Alert, despre prezenţa unui urs în apropierea unui hotel din staţiune.

102 afișări
Imaginea articolului Locuitorii şi turiştii din Băile Tuşnad, anunţaţi prin Ro-Alert despre prezenţa unui urs

Locuitorii şi turiştii din Băile Tuşnad, anunţaţi prin Ro-Alert despre prezenţa unui urs

Potrivit reprezentanţilor ISU Harghita, prezenţa ursului a fost semnalată joi seara în apropierea unui hotel din staţiune.

La faţa locului au fost trimise un echipaj de jandarmi şi unul de la SMURD Miercurea Ciuc.

ISU Harghita a transmis şi un mesaj prin sistemul Ro-Alert, prin care locuitorii şi turiştii au fost anunţaţi despre prezenţa ursului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici