Locuitorii unui sat din Prahova primesc apă cu cisterna de la ISU după ce fântânile au secat

Peste 170 de familii din satul Meliceşti, judeţul Prahova, au rămas fără apă potabilă, după ce fântânile au secat, oamenii primind apă transportată cu cisterna şi distribuită de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, transmite corespondentul MEDIAFAX.

192 afișări
Imaginea articolului Locuitorii unui sat din Prahova primesc apă cu cisterna de la ISU după ce fântânile au secat

Locuitorii unui sat din Prahova primesc apă cu cisterna de la ISU după ce fântânile au secat (Foto: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, pompierii au dus apă cu cisterna în satul Meliceşti, întrucât Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Telega a solicitat distribuirea de apă potabilă localnicilor, care au rămas fără apă în fântâni din cauza secetei.

Astfel, pompierii au dus, joi, 5.000 de litri de apă şi vineri încă 5.000 de litri de apă care a fost distribuită localnicilor, urmând ca şi în zilele următoare să se facă astfel de transporturi, în funcţie de necesităţi şi de solicitările Comitetului local pentru situaţii de urgenţă.

Apa a fost încărcată din sistemul de alimentare a oraşului Ploieşti şi a fost distribuită populaţiei din Meliceşti după ce Direcţia de Sănătate Publică Prahova a făcut analize şi a constatat că este bună pentru consum, au precizat reprezentanţii ISU Prahova.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici