Lucrări la metrou, în Bucureşti. Cale de acces închisă în weekend

Una dintre căile de acces de la staţia de metrou Mihai Bravu va fi închisă pentru lucrări, începând de vineri până duminică.

560 afișări
Imaginea articolului Lucrări la metrou, în Bucureşti. Cale de acces închisă în weekend

Lucrări la metrou, în Bucureşti

Metrorex anunţă că vineri, sâmbătă şi duminică, la staţia de metrou Mihai Bravu, situată pe Magistrala 1, se vor realiza lucrări de refacere a finisajelor accesului A (ieşirea spre Şos. Mihai Bravu).

Aceste lucrări presupun decopertarea pardoselilor existente şi pregătirea stratului suport pentru montarea de noi placaje de granit.

Traficul pietonal la accesul A (fără copertină) al staţiei de metrou Mihai Bravu va fi închis.

„Pe toată perioada lucrărilor, zona va fi asigurată corespunzător şi delimitată cu bandă de semnalizare pentru direcţionarea accesului publicului călător. Aceste lucrări se înscriu într-un program ce vizează refacerea finisajelor accesurilor anumitor staţii de metrou care de-a lungul timpului au suferit deteriorări”, transmite compania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici