Lucrările la Pasajul Unirii, finalizate în weekend

Primăria Capitalei a anunţat că Pasajul Unirii va fi închis de vineri, ora 22.00, până luni, ora 5.00, pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare, astfel încât pasajul să fie redeschis circulaţiei luni dimineaţă.

29 afișări
Imaginea articolului Lucrările la Pasajul Unirii, finalizate în weekend

Lucrările la Pasajul Unirii, finalizate în weekend (Imagine: Mediafax Foto)

Lucrările la Pasajul Unirii sunt în faza finală, rămânând de executat "ultimele retuşuri", care necesită închiderea circulaţiei de vineri seară până luni dimineaţă, precizează Primăria Capitalei într-un comunicat de miercuri.

Astfel, de luni dimineaţă circulaţia în Pasajul Unirii va fi reluată în condiţii normale, termenul de finalizare a lucrărilor fiind devansat faţă de cel din contract.

Lucrările de reabilitare a Pasajului Unirii au început la sfârşitul lunii iunie, termenul stabilit iniţial pentru finalizarea proiectului fiind 31 octombrie. Pe perioada lucrărilor circulaţia s-a desfăşurat pe un singur sens în timpul zilei, iar noaptea traficul a fost închis în pasaj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici