Luminile de sărbători de iarnă vor fi aprinse duminică, în Capitală

Primarul Capitalei Sorin Oprescu va aprinde luminile de sărbători de iarnă, în Bucureşti, duminică seara, când vor fi deschise şi două târguri de Crăciun, în centrul istoric şi în Parcul Cişmigiu.

87 afișări
Imaginea articolului Luminile de sărbători de iarnă vor fi aprinse duminică, în Capitală

Luminile de sărbători de iarnă vor fi aprinse duminică, în Capitală (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Primarul Sorin Oprescu îi invită pe bucureşteni duminică, în Piaţa Roma - la statuia Lupoaicei -, unde, la ora 19.00, se vor aprinde luminile de sarbatori.

Tot duminică, Primăria Municipiului Bucureşti va deschide primele două târguri de Crăciun, în Centrul Istoric (strada Lipscani) şi în Parcul Cişmigiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici