Luminiţa şi Gică Popescu cer decenţă din partea reprezentanţilor mass-media

Luminiţa şi Gică Popescu au transmis, marţi, un scurt comunicat agenţiei MEDIAFAX, în care cer reprezentanţilor mass-media "să dea dovadă de înţelegere" şi să le acorde "liniştea şi decenţa cuvenite", după decesul lui Constantin Popescu, tatăl fostului fotbalist.

482 afișări
Imaginea articolului Luminiţa şi Gică Popescu cer decenţă din partea reprezentanţilor mass-media

Gică Popescu (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

"După cum aţi aflat, familia noastră trece, din nou, printr-un moment extrem de greu. Sperăm că şi de această dată reprezentanţii mass-media să dea dovadă de înţelegere în ceea ce ne priveşte şi să ne acorde liniştea şi decenţa cuvenite acestei situaţii. Vă mulţumim pentru înţelegere, Luminiţa şi Gică Popescu", se arată în comunicat.

Constantin Popescu, tatăl lui Gică Popescu, a murit marţi dimineaţă, în urma unui infarct. Tatăl lui Gică Popescu avea 71 de ani şi locuia la Calafat. Gică Popescu este încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde ispăşeşte pedeapsa de trei ani, o lună şi zece zile de închisoare în dosarul transferurilor de jucători.

Gică Popescu ar putea obţine o permisie pentru a participa la înmormântarea tatălui său, după ce a depus, marţi, la Penitenciarul Rahova, o cerere în acest sens, au declarat marţi, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP). Cererea formulată de Gică Popescu, însoţită de o copie a certificatului de deces a tatălui său, va fi analizată de o comisie de individualizare a regimului de executare a pedepsei. Această comisie va decide dacă Popescu va putea sau nu să părasească Penitenciarul Rahova, pentru a participa la înmormântarea lui Constantin Popescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici