MAE: 12 cetăţeni români suspectaţi de trafic de persoane au fost reţinuţi de autorităţile ungare

Un număr de 12 cetăţeni români suspectaţi de trafic de persoane au fost reţinuţi şi audiaţi de autorităţile ungare, până în acest moment niciunul dintre aceştia necerând asistenţă consulară din partea misiunii României de la Budapesta.

836 afișări
Imaginea articolului MAE: 12 cetăţeni români suspectaţi de trafic de persoane au fost reţinuţi de autorităţile ungare

MAE: 12 cetăţeni români suspectaţi de trafic de persoane au fost reţinuţi de autorităţile ungare (Imagine: Publimedia/Shutterstock)

"Ambasada României la Budapesta a fost informată astăzi, 27 august 2015, de către poliţia ungară, că 12 cetăţeni români suspectaţi de trafic de persoane au fost reţinuţi şi audiaţi de autorităţile ungare, cu propunerea de arestare preventivă", a precizat, joi seară, Ministerul Afacerilor Externe.

Sursa citată a menţionat că, până în acest moment, niciunul dintre cei 12 cetăţeni români nu a cerut asistenţă consulară din partea misiunii de la Budapesta.

"Ambasada României la Budapesta monitorizează cazul, menţine legătura cu autorităţile locale şi este pregătită să acorde asistenţă consulară în limita competenţelor legale", a mai arătat MAE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici