MAE: S-au deschis ultimele 7 secţii de votare din diaspora

Ultimele 7 secţii de votare din cele 417 înfiinţate în străinătate s-au deschis duminică la ora 17.00 ora României (ora locală 7.00) în Canada la Vancouver şi în SUA la Los Angeles, Sacramento, San Francisco, Las Vegas, Portland, Seattle, a informat Ministerul Afacerilor Externe.

127 afișări
Imaginea articolului MAE: S-au deschis ultimele 7 secţii de votare din diaspora

MAE: S-au deschis ultimele 7 secţii de votare din diaspora (Imagine: Adrian Cojocaru / Mediafax Foto)

Ca urmare a diferenţelor de fus orar, votul în străinătate se desfăşoară pe durata a 35 de ore.

Prima secţie de votare din străinătate s-a deschis sâmbătă, 10 decembrie 2016, ora 20.00 (ora României) Auckland, Noua Zeelandă, aceasta fiind şi prima care s-a închis, astăzi, 11 decembrie 2016, ora 10.00 (ora României). Până la ora 17.00 (ora României) s-au închis 20 secţii de votare din cele 417, în 13 state.

Raportat la fusul orar din România, procesul electoral din străinătate se va încheia luni, 12 decembrie 2016, la ora 7.00 (ora României), pe Coasta de Vest a SUA (secţiile de vot menţionate mai sus) şi la Vancouver în Canada.

Conform legii, scrutinul se derulează în intervalul orar 07.00-21.00 (ora locală).

Citeşte aici toate informaţiile despre alegerile parlamentare 2016

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici