MAE: Sunt în derulare proceduri de repatriere a patru cetăţeni români din China

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a transmis vineri, la solicitarea MEDIAFAX, că în prezent sunt în derulare proceduri pentru repatrierea a patru cetăţeni români din provincia chineză Hubei, în contextul epidemiei coronavirusului.

290 afișări
Imaginea articolului MAE: Sunt în derulare proceduri de repatriere a patru cetăţeni români din China

MAE: Sunt în derulare proceduri de repatriere a patru cetăţeni români din China

"Cu referire la solicitarea dumneavoastră, MAE precizează că în prezent sunt în derulare proceduri de repatriere pentru patru cetăţeni români din provincia Hubei prin intermediul zborurilor speciale organizate de Franţa şi Germania", a comunicat Ministerul Afacerilor Externe.

"Ambasada României la Beijing este în permanentă legătură cu Delegaţia UE la Beijing şi misiunile diplomatice ale altor State Membre UE în formatul reuniunilor de coordonare locală la nivel UE, precum şi cu autorităţile centrale şi locale ale R. P. Chineze, pentru gestionarea cu celeritate a tuturor situaţiilor care reclamă acordarea de asistenţă consulară pentru cetăţenii români aflaţi în R. P. Chineză în contextul epidemiei cauzată de coronavirus", precizează MAE.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici