Magazinul închis temporar de Protecţia Consumatorilor, după ce un dulap a lovit un copil

Magazinul dintr-un centru comercial din Capitală, în care vineri, un copil a fost lovit de un dulap, a fost închis temporar de Protecţia Consumatorilor. De asemenea, poliţiştii au deschis un dosar penal.

2205 afișări
Imaginea articolului Magazinul închis temporar de Protecţia Consumatorilor, după ce un dulap a lovit un copil

Magazinul închis temporar de Protecţia Consumatorilor, după ce un dulap a lovit un copil

Reprezentanţii ANPC au intervenit ca urmare a unei sesizări. La faţa locului „comisarii au constatat că un copil cu vârsta cuprinsă între 6 şi 7 ani fusese vătămat, în incinta magazinului, din cauza neancorării pieselor de mobilier expuse spre vânzare”.

„În urma verificării corpurilor de mobilier, s-a constatat că una din uşile unui dulap neancorat era desprinsă şi poziţionată între perete şi partea laterală a dulapului. La momentul deschiderii celeilalte uşi, aceasta s-a înclinat şi a lovit copilul. Comisarii CPCMB au găsit şi alte corpuri de mobilier expuse spre comercializare neancorate, existând acelaşi pericol de accidentare al consumatorilor”, au explicat reprezentanţii ANPC.

Magazinul a fost închis temporar.

„Ca atare, aceştia au dispus imediat ancorarea tuturor corpurilor de mobilier existente în magazin, care pot pune, astfel, în pericol viaţa şi siguranţa consumatorilor, şi oprirea temporară a prestării serviciilor”, a precizat ANPC.

Controlul va continua în zilele următoare. De asemenea, reprezentanţii poliţiei au deschis un dosar penal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici