Magistraţii au admis cererea lui Victor Becali de liberare condiţionată. Decizia poate fi atacată

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 4 au admis cererea lui Victor Becali de liberare condiţionată, acesta fiind încarcerat în Penitenciarul Jilava, în dosarul Transferurilor. Decizia instanţei poate fi atacată de către procurori.

838 afișări
Imaginea articolului Magistraţii au admis cererea lui Victor Becali de liberare condiţionată. Decizia poate fi atacată

Magistraţii au admis cererea lui Victor Becali de liberare condiţionată. Decizia poate fi atacată

„Admite propunerea de liberare condiţionată privind pe petentul-condamnat BECALI VICTOR. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului BECALI VICTOR, în prezent încarcerat în Penitenciarul Bucureşti Jilava în temeiul mandatului de executare nr. 339/2018 emis de Curtea de Apel Bucureşti, Secţia a II-a Penală, în baza Sentinţei penale nr. 225/2016. (...) Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”, se arată în minuta instanţei Judecătoriei Sectorului 4.

În dosarul mitei pentru dosarul Transferurilor, în care mai mulţi oameni din fotbal, printre care şi fraţii Ioan şi Victor Becali, au fost acuzaţi că au dat bani judecătoarei Geanina Terceanu pentru soluţia de achitare dispusă în primă instanţă în cauza privind transferurile din fotbal, magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie l-au condamnat pe Ioan Becali la trei ani de închisoare, iar în cazul fratelui său, Victor Becali, au decis să fie condamnat la 5 ani şi 8 luni de închisoare. Astfel, cei doi au revenit în puşcărie, Ioan Becali fiind încarcerat în Penitenciarul Slobozia, iar Victor Becali la Penitenciarul Rahova.

În aceeaşi cauză, Cristian Borcea a fost achitat, iar în luna iulie a fost şi el liberat. Judecătoarea Geanina Terceanu, actualmente Teodorovici, a fost condamnată la 7 ani de închisoare pentru luare de mită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici