MAI a cerut ajutorul Ministerului Apărării pentru intervenţia pe drumurile cu zăpadă

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a cerut Ministerului Apărării Naţionale să sprijine intervenţia pe drumurile acoperite cu zăpadă, pentru deblocarea oamenilor şi a drumurilor care duc spre secţiile de votare, a declarat, duminică, secretarul de stat din MAI Bogdan Tohăneanu.

541 afișări
Imaginea articolului MAI a cerut ajutorul Ministerului Apărării pentru intervenţia pe drumurile cu zăpadă

MAI a cerut ajutorul Ministerului Apărării pentru intervenţia pe drumurile cu zăpadă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Secretarul de stat din MAI pentru Relaţia cu Parlamentul şi Guvernul, Bogdan Tohăneanu, a spus că au fost câteva probleme la deschiderea unor SECŢII DE VOTARE, în special din vestul ţării, unde membri ai unor secţii nu au putut ajunge până la ora 7.00, din cauza ninsorii şi a viscolului.

Tohăneanu a subliniat însă că procesul electoral se desfăşoară în condiţii normale raportat la nivelul întregii ţării.

"Vremea nu este foarte blândă, astfel că se aşteaptă să fie probleme", a precizat Tohăneanu.

Secretarul de stat a mai spus că autorităţile locale au principala atribuţie ca, împreună cu Poliţia Rutieră, să creeze condiţiile necesare pentru accesul populaţiei la vot, să intervină pentru deblocarea drumurilor care dus spre secţiile de votare pentru ALEGERILE PARLAMENTARE şi, cel mai important, să intervină în cazul în care sunt oameni blocaţi din cauza zăpezii.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici