Mai aproape de natură. O grădină urbană va fi construită în centrul oraşului Deva. Cât va costa investiţia

  • O grădină urbană va fi construită în centrul oraşului Deva, valoarea investiţiei fiind de aproape un milion de lei.
  • Banii sunt obţinuţi printr-o finanţare europeană.
470 afișări
Imaginea articolului Mai aproape de natură. O grădină urbană va fi construită în centrul oraşului Deva. Cât va costa investiţia

Cât va costa investiţia FOTO Primăria Municipiului Deva/Facebook

Primăria Deva a anunţat că luni a fost semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru obiectivul de investiţii ,,Amenajare grădină urbană în zona Zamfirescu” din municipiul Deva. Lucrarea prespune realizarea de terasamente şi de spaţii verzi, construirea de alei şi de mobilier urban, dar şi dotarea zonei cu sisteme de internet, iluminat, irigaţii şi supraveghere video.

Perioada de execuţie a lucrărilor este de trei luni, iar costul proiectului trece de 900.000 de lei.

„Spaţiul care va deveni grădină urbană este cuprins între blocul AB1, de pe Aleea Lalelelor şi blocurile A6’ şi B6’, de pe strada Duiliu Zamfirescu (...) Valoarea totală a contractului de finanţare pentru implementarea acestui proiect este de 904. 328, 48 lei (184.556,83 euro)”, au anunţat, pe Facebook, reprezentanţii Primăriei Deva.

📌 Încep lucrările la grădina urbană din zona Zamfirescu, finanţată cu bani europeni! ✅ Am semnat astăzi ordinul de...

Publicată de Primăria Municipiului Deva pe Luni, 1 februarie 2021

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici