„Mai aveţi cumva locuri ca să venim şi noi?” / Unul dintre cele mai mari spitale din Bucureşti, aproape de capacitatea maximă

  • Creşterea accentuată a numărului de cazuri din ultima perioadă a dus la suprapopularea spitalelor
  • Mahler susţine că spitalul are deja plină secţia de Terapie Intensivă, iar în curând nu vor fi mai fi locuri pentru eventuale viitoare internări.
  • Beatrice Mahler a declarat că oamenii au început să sune în avans pentru a se interesa dacă mai sunt locuri în spital.
2642 afișări
Imaginea articolului „Mai aveţi cumva locuri ca să venim şi noi?” / Unul dintre cele mai mari spitale din Bucureşti, aproape de capacitatea maximă
Creşterea accentuată a numărului de cazuri din ultima perioadă a dus la suprapopularea spitalelor. O spune chiar managerul Institutului ”Marius Nasta”, Beatrice Mahler.
 
Mahler susţine că spitalul are deja plină secţia de Terapie Intensivă, iar în curând nu vor fi mai fi locuri pentru eventuale viitoare internări. 
 
Beatrice Mahler a declarat că oamenii au început să sune în avans pentru a se interesa dacă mai sunt locuri în spital.
 
”În acest moment toate paturile din Terapie intensivă sunt ocupate. Astăzi a fost un număr foarte mare de internări şi pe secţie, până în acest moment sunt peste 10 cazuri de pacienţi confirmaţi internaţi pe secţie. Mai sunt foarte puţine locuri şi pe secţie. Dacă vom interna în acelaşi ritm şi zilele următoare, cu siguranţă vom ajunge la limita maximă de pacienţi pe care putem să îi manageriem, chiar dacă posibilităţile de externare acum sunt extrem de lejere. În ultimele două zile sună oameni cu teamă că nu vor găsi loc în spital. Cam asta începe să apară în întrebările pe care le pun pacienţii şi aparţinătorii. „Mai aveţi cumva locuri ca să venim şi noi?”. Ceea ce cred că nu este tocmai confortabil pentru cei care suntem acasă”, a declarat Beatrice Mahler pentru Digi24.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici