MAI lămureşte întrebarea lui Carmen Dan despre Întorsura Buzăului: A fost vorba de depresiunea din Buzău

MAI a precizat, după comandamentul de urgenţă unde ministrul Carmen Dan l-a întrebat prefectul de la Buzău de măsurile luate pentru Întorsura Buzăului că ministrul a întrebat, de fapt, despre depresiune şi nu despre localitatea în sine, care se află în Covasna.

9024 afișări
Imaginea articolului MAI lămureşte întrebarea lui Carmen Dan despre Întorsura Buzăului: A fost vorba de depresiunea din Buzău

MAI lămureşte întrebarea lui Carmen Dan despre Întorsura Buzăului: A fost vorba de depresiunea din Buzău

„Referitor la discuţiile din cadrul videoconferinţei din această dimineaţă, facem următoarea precizare: Zona Întorsura Buzăului, depresiunea şi nu localitatea în sine, este în competenţa Administraţiei Bazinale de Apă Buzău – Ialomiţa /Sistemul de Gospodărire a Apelor Buzău şi figurează ca fiind una dintre cele 22 de zone de risc comunicate de către Apele Române. În dialogul cu prefecţii, ministrul afacerilor interne a solicitat modul în care autorităţile au în atenţie aceste zone. Despre această zonă a fost vorba în discuţia cu prefectul de Buzău şi nu despre localitatea care este situată în judeţul Covasna”, au oferit lămuriri reprezentanţii Ministerului de Interne.

Precizările vin după ce ministrul de Interne, Carmen Dan, a discutat duminică, la sediul MAI, prin videoconferinţă, cu prefecţii judeţelor vizate de avertizările meteorologice, despre măsurile luate până în prezent pentru a preveni tragediile.

„Aţi verificat şi Întorsura Buzăului?”, îi întreabă ministrul Carmen Dan pe cei din Buzău.

„Doamna ministru, Întorsura nu este la noi, ci la Covasna”, îi răspund aceştia.

„Bine, bine, dar e la graniţa de judeţe, e bine să verificaţi şi voi”, le-a spus Carmen Dan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici