MAI loveşte din nou: Dialog de tot râsul între un poliţist şi un şofer beat: Cât arată, şefu? - FOTO

Ministerul Afacerilor Interne amuză şi avertizează „internauţii” printr-un mesaj în care relatează discuţia de sâmbătă seară dintre un poliţist şi un şofer aflat sub influenţa alcoolului.

860 afișări
Imaginea articolului MAI loveşte din nou: Dialog de tot râsul între un poliţist şi un şofer beat: Cât arată, şefu? - FOTO

Aşa cum ne-a obişnuit, mesajul MAI a fost însoţit de o poză cu celebrul Colonelu, pisicul mereu prezent la datorie să implementeze legea.

Acesta se adresează cu precădere „«navetiştilor» sau «cititorilor»: Atenţie, #Colonelu’ este mereu la datorie! Mai bine respectaţi regulile de circulaţie şi nu conduceţi dacă aţi consumat băuturi alcoolice!”

„Dialog între un poliţist şi un conducător auto sâmbătă seara!
- Bună seara! Agent ... de la Brigada Rutieră. Vă rog să-mi prezentaţi documentele dumneavoastră şi ale maşinii.
- ‘Trăiţi! Carnetul şi buletinul de la voi le am, deci le ştiţi... ale lui Roxy să vi le arate ea. Nu mă bag!
- Roxy fiind cine?
- Maşina, şefu... aşa o cheamă!
- Adică să vorbesc cu maşina?
- Pot să vorbesc şi eu... că mă ascultă!
- Aţi consumat băuturi alcoolice?
- Doar o bere... atât.
- Haideţi să facem o probă!
După câteva minute rezultatul apare pe etilotest.
- Cât arată, şefu?
- Cam cât o navetă... 1.26.
- Dar de unde ştiţi că fac naveta? V-a spus Roxy, nu?
- Încă nu am vorbit cu ea, dar puteţi să-i spuneţi dumneavoastră ceva!
- Ce?
- Adio, Roxy!
- De ce?
- De navetă!”

De asemenea, în mesaj este specificat şi numărul permiselor de conducere reţinute de poliţiştii bucureşteni în weekendul trecut: 218.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici