Mai multe curse aeriene, afectate de ceaţă

Patru curse aeriene, care aveau ca destinaţie oraşele Cluj, Londra, Atena şi Budapesta, au decolat cu întârziere, marţi, de pe Aeroportul Henri Coandă, din cauza ceţii, din acelaşi motiv alte două curse de la Atena au aterizat mai târziu.

12 afișări
Imaginea articolului Mai multe curse aeriene, afectate de ceaţă

Mai multe curse aeriene, afectate de ceaţă

Cursa Tarom Atena-Bucureşti, care trebuia să aterizeze la ora 9.00, a ajuns la ora 10.50. Din cauza ceţii, cursa a fost direcţionată către Constanţa, apoi a venit la Bucureşti.

Cursa Olympic Atena-Bucureşti a aterizat la ora 9.50, în loc de 8.55.

Din cauza ceţii au fost probleme şi la decolare. Astfel, cursa Bucureşti-Cluj care trebuia să plece la ora 9.05, a decolat la ora 10.00.

Cursa Bucureşti-Londra cu plecare la ora 8.45, a decolat la ora 10.10, cursa Bucureşti-Atena care trebuia să decoleze la ora 9.35, a plecat la ora 10.55, în timp ce cursa Bucureşti-Budapesta a plecat la ora 11.08, în loc de 10.35.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici