Mai multe drumuri din Transilvania, acoperite marţi dimineaţa cu zăpadă. Drumarii au intervenit cu material antiderapant

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov anunţă că mai multe sectoare de drumuri sunt acoperite, marţi dimineaţa, cu zăpadă, iar în timpul nopţii de luni spre marţi au fost împrăştiate pe şoselele din zonă aproape 800 de tone de material antiderapant.

145 afișări
Imaginea articolului Mai multe drumuri din Transilvania, acoperite marţi dimineaţa cu zăpadă. Drumarii au intervenit cu material antiderapant

Zăpadă pe mai multe drumuri din Transilvania. S-a intervenit cu 800 de tone de material antiderapant

Potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov, DN 7C, între kilometrii 130 şi 140, Bâlea Cascadă şi Cârţişoara, este acoperit cu un strat de zăpadă de 1-3 centimetri. Carosabilul de pe celelalte drumuri din judeţele Braşov, Mureş, Sibiu, Harghita şi Covasna este umed.

Drumarii au acţionat în noaptea de luni spre marţi cu 109 utilaje şi au fost răspândite 789 de tone de material antiderapant.

Confrom DRDP Braşov, luni dimineaţa ninge în judeţul Sibiu, la Bâlea Cascadă, şi fulguie în judeţul Braşov, la Poiana Mărului şi Bran, şi în judeţul Covasna, la Întorsura Buzăului. Vântul bate cu o viteză de 30-40 km/h în judeţul Harghita.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici