Mai multe locuinţe şi gospodării din judeţul Constanţa, grav afectate în urma ploilor

Mai multe case şi gospodării din judeţul Constanţa au fost grav afectate în urma ploilor care au căzut, duminică, în ultimele ore, după ce apa s-a infiltrat în pereţi, unele locuinţe fiind în pericol de prăbuşire, iar autorităţile au decis evacuarea familiilor.

165 afișări
Imaginea articolului Mai multe locuinţe şi gospodării din judeţul Constanţa, grav afectate în urma ploilor

Mai multe locuinţe şi gospodării din judeţul Constanţa, grav afectate în urma ploilor (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Constanţa, în urma precipitaţiilor înregistrate în ultimele ore în judeţul Constanţa, mai multe locuinţe au fost afectate de apa care a pătruns în gospodării, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, în oraşul Cernavodă doi pereţi ai unei locuinţe din chirpici au fost serios afectaţi, reprezentanţii Primăriei fiind prezenţi la faţa locului pentru evaluarea pagubelor. În satul Pietreni, comuna Deleni, unul dintre pereţii unei case de chirpici s-a dărâmat, în timp ce o anexă a gospodăriei a fost dărâmată complet, astfel că reprezentanţii autorităţilor locale au luat decizia mutării familiei la rude.

În satul Şipote, aparţinând comunei Deleni, o casă este în pericol de prăbuşire în urma infiltraţiilor, iar familia a fost mutată la rude.

În localităţile Valu lui Traian şi Saligny două curţi şi anexele gospodăreşti au fost inundate, autorităţile intervenind cu pompe pentru evacuarea apei.

În comuna Oltina, o persoană a fost mutată din locuinţa sa, avariată în urma infiltraţiilor. Până la remedierea problemelor, persoana va locui în Casa Agronomului din localitate.

Tot la Oltina, subsolul şcolii a fost inundat, reprezentanţii Primăriei intervenind pentru scoaterea apei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici