Mai multe maşini maşini au ars în parcarea unei secţii de Poliţie din Constanţa

Mai multe maşini de poliţie au ars în urma incendiului care a avut loc în curtea Secţiei 5 de Poliţie Constanţa, după ce focul a izbucnit iniţial la un microbuz. Reprezentanţii instituţiei spun că maşinile erau scoase din uz.

159 afișări
Imaginea articolului Mai multe maşini maşini au ars în parcarea unei secţii de Poliţie din Constanţa

Mai multe maşini maşini au ars în parcarea unei secţii de Poliţie din Constanţa

După efectuarea cercetărilor la locul producerii incendiului, reprezentanţii ISU Constanţa au stabilit, marţi seara, că incendiul a izbucnit din cauza unei flăcări, cel mai probabil aprinsă cu o brichetă.

În urma incendiului, a ars în totalitate microbuzul, o autoutilitară, în proportie de 70% şi cinci autoturisme, în cazul lor gradul de distrugere variind între 15 şi 70 la sută. De asemenea, a ars şi maşina a unui localnic, în proporţie de 40 la sută. .

Din cauză că incendiul a fost anunţat târziu, focul s-a extins rapid de la o maşină la alta, acestea fiind parcate la distanţe mici una faţă de cealaltă.

Oamenii legii urmează să stabilească dacă focul a fost sau nu vorba de o acţiune intenţionată

Reprezentanţii Poliţiei Constanţa spun că vehiculele care au ars erau scoase din uz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici