Mai multe persoane din Suceava - oraş aflat în carantină - care doreau să ajungă în Germania au fost întoarse de pe Aeroportul Sibiu

Nouă persoane din Suceava, care ar fi vrut să plece spre Baden Baden, Germania, de pe Aeroportul Sibiu, au fost depistate la frontieră şi întoarse din drum. Pentru sâmbătă sunt programate alte două curse charter cu muncitori pentru Germania.

1973 afișări
Imaginea articolului Mai multe persoane din Suceava - oraş aflat în carantină - care doreau să ajungă în Germania au fost întoarse de pe Aeroportul Sibiu

Mai multe persoane din Suceava - oraş aflat în carantină - care doreau să ajungă în Germania au fost întoarse de pe Aeroportul Sibiu

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, Andreea Ştefan, a declarat că nouă persoane din comuna Pătrăuţi din Suceava au fost întoarse din drum, de pe Aeroportul Sibiu.

„Pe zborul charter programat pentru decolare astăzi (vineri – n.r.) la ora 18.20 cu destinaţia Karlsruhe s-au prezentat la îmbarcare 9 persoane cu domiciliul în comuna Pătrăuţi jud. Suceava, localitate aflată în carantină în baza Ordonanţei Militare nr. 6. Aceştia au fost identificaţi la punctul de trecere al frontierei, drept urmare nu li s-a permis să călătorească. Transportul acestora către localitatea de domiciliu va fi asigurat sub coordonarea Centrului Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei”, a spus Andreea Ştefan.

Potrivit acesteia, în mod excepţional, Autoritatea Aeronautică Civilă Română a aprobat alte două zboruri de pe Aeroportul Internaţional Sibiu, în cursul zilei de sâmbătă. Primul zbor este programat la ora 10.20, iar al doilea este programat la ora 18.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
aeroport,
suceava,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici