Mai multe străzi au fost acoperite de ape la Sfântu Gheorghe, în urma unei ploi torenţiale | VIDEO

Mai multe străzi din municipiul Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna, au fost acoperite de ape, în urma unei ploi torenţiale. În unele zone, straturi subţiri de grindină au acoperit pământul.

1043 afișări
Imaginea articolului Mai multe străzi au fost acoperite de ape la Sfântu Gheorghe, în urma unei ploi torenţiale | VIDEO

Străzi acoperite de ape la Sfântu Gheorghe, în urma unei ploi torenţiale

Vineri seara, în municipiul Sfântu Gheorghe a plouat torenţial, iar apa adunată a acoperit mai multe străzi.

În unele zone, straturi subţiri de grindină au acoperit pământul.

ISU Covasna a informat că pompierii au fost solicitaţi să intervină în mai multe locaţii din municipiul Sfântu Gheorghe. Astfel, militarii au acţionat cu cinci motopompe pentru evacuarea apei din opt subsoluri afectate de inundaţii.

Reprezentanţii ISU Covasna au precizat că nu au fost solicitaţi să intervină în alte localităţi ale judeţului, în afara municipiului Sfântu Gheorghe.

Judeţul Covasna a fost, până la ora 17.20, sub cod portocaliu de ploi puternice, cantităţile de apă anunţate de meteorologi fiind între 40 şi 50 l/mp. Totodată, judeţul se află pînă la ora 23.00 sub cod portocaliu de inundaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici