Mai mulţi copii dintr-o tabără sportivă, la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară

13 copii care se aflau într-o tabără sportivă în staţiunea Borsec au fost preluaţi, în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, de mai multe ambulanţe şi duşi la spital, cu simptome de toxiinfecţie alimentară.

867 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi copii dintr-o tabără sportivă, la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară

Mai mulţi copii dintr-o tabără sportivă, la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară

Reprezentanţii ISU Harghita, copiii au vârste cuprinse între 13 şi 15 ani şi au simptome de toxiinfecţie alimentară.

„În staţiunea Borsec, într-o tabără sportivă, 13 copii, cu vârste cuprinse între 13-15 ani, prezintă intoxicaţie alimentară. La caz s-a deplasat SMURD Corbu trei 3 echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. A fost trimis şi echipajul de transport victime multiple de la Detaşamentul Miercurea Ciuc”, a transmis ISU Harghita.

Copiii au fost evaluaţi medical şi transportaţi toţi la Spitalul Municipal Topliţa, iar în funcţie de starea lor, medicii decid dacă rămân la Topliţa sau vor fi duşi la Spitalul din Miercurea Ciuc.

Deocamdată nu se ştie de la ce li s-a făcut rău copiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici