Mai mulţi membri ai Guvernului petrec împreună de Revelion. Premierul spune cine va plăti pentru distracţia de la Sinaia

Premierul României şi mai mulţi membri ai Guvernului vor petrece, de Revelion, la Sinaia. Ludovic Orban a declarat, duminică, în judeţul Vâlcea, că fiecare îşi va plăti cazarea şi masa şi că „nu e nicidecum o reuniune a Guvernului”.

3254 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi membri ai Guvernului petrec împreună de Revelion. Premierul spune cine va plăti pentru distracţia de la Sinaia

Mai mulţi membri ai Guvernului petrec împreună de Revelion. Premier: Fiecare îşi plăteşte distracţia

Prezent duminică la Horezu, la comemorarea lui Ion Gh. Duca, considerat unul dintre marii liberali români, Ludovic Orban, premierul României, a declarat că va petrece Revelionul alături de familie, dar şi de mai mai mulţi prieteni, unii dintre ei membri ai Guvernului pe care-l conduce, la Sinaia. Orban a mai spus că nu este o reuniune a Guvernului şi că fiecare îşi va plăti cazarea şi masa.

„Suntem mai multe familii, oameni care am mai făcut Revelionul împreună. Locaţia pe care am ales-o, am ales-o că n-am prins altă locaţie, că ne-am trezit prea târziu, cu câteva săptămâni înainte de Revelion. Ne plătim fiecare cazare şi masă, nu e o favoare care ni se face. Nu e nicidecum o reuniune a Guvernului. Sigur că vor fi şi colegi de-ai mei din Guvern care vor petrece Revelionul împreună cu mine, dar suntem cu familiile şi petrecem ca orice om normal”, a spus Ludovic Orban.

Întrebat dacă va face şi o şedinţă de Guvern la Sinaia, premierul a răspuns că face şedinţe „ori de câte ori este necesar” şi „la ore surprinzătoare”.

„Eu fac şedinţe de Guvern ori de câte ori e necesar. Am convocat şedinţe de Guvern la ore surprinzătoare pentru că era necesar să convoc. Am avut o perioadă extrem de dificilă. Gândiţi-vă că am preluat guvernarea în 4 noiembrie. A trebuit să rectificăm bugetul, astfel încât să asigurăm resursele financiare necesare pentru asigurarea tuturor drepturilor legale ale cetăţenilor, ale companiilor, pentru a putea permite localităţilor să poată să termine anul fără să aibă restanţe la plata salariilor sau indemnizaţiilor persoanelor cu dizabilităţi. De asemenea, a trebuit să facem legea bugetului de stat, legea asigurărilor sociale de stat, să corectăm foarte multe reglementări care au generat efecte nocive, cum este OUG 114. Am lucrat într-un ritm extrem de rapid şi din cauza asta am convocat şedinţe de Guvern”, a mai spus Ludovic Orban.

Potrivit premierului, luni, Guvernul va avea o nouă şedinţă în care vor fi discutate mai multe hotărâri ce trebuie adoptate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici