Mai mulţi militari români, specialişti în comunicaţii şi informatică, au plecat în Irak

  • 13 militari români, specialişti în comunicaţii şi informatică, dar şi ofiţeri de stat major, au plecat vineri în Irak
  • Ei se vor alătura trupelor NATO pentru o misiune care va ţine şase luni.
1390 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi militari români, specialişti în comunicaţii şi informatică, au plecat în Irak

Mai mulţi militari români, specialişti în comunicaţii şi informatică, au plecat în Irak

13 specialişti în comunicaţii şi informatică şi ofiţeri de stat major ai armatei române au plecat în misiune în Irak. Ei vor face parte dintr-un modul NATO dislocabil de comunicaţii şi informatică, dar şi din structurile de stat major ale comandamentelor NATO din Bagdad.

„Le doresc misiune uşoară celor 13 militari care, începând de astăzi (n.r. vineri, 15 ianuarie), participă la o nouă misiune a Armatei României în Irak. Specialiştii de comunicaţii şi informatică şi ofiţerii de stat major se vor alătura camarazilor din NATO şi Coaliţia Globală pentru a sprijini efortul de consolidare a structurilor de securitate irakiene. Timp de şase luni, militarii vor face parte din „Modulul NATO dislocabil de comunicaţii şi informatică” şi din structurile de stat major ale comandamentelor dispuse în Bagdad”, a scris, pe Facebook, Daniel Petrescu, şeful Statului Major al Apărării.

Militarii români vor reveni în ţară în luna iunie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
militari,
irak,
misiune

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici