Mai mulţi studenţi de la Facultatea de Construcţii donează pachete pentru cei nevoiaşi. Gestul lor a devenit viral pe Social Media

  • Studenţii de la Facultatea de Construcţii adună pachete pentru cei nevoiaşi
  • Fiecare donator primeşte, în semn de mulţumire, un glob pentru că a donat
  • Toată strângerea de daruri s-a transformat într-un mare challenge între studenţi pe reţelele sociale
361 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi studenţi de la Facultatea de Construcţii donează pachete pentru cei nevoiaşi. Gestul lor a devenit viral pe Social Media

Adina Huşcă este studentă la Facultatea de Construcţii din Bucureşti şi împreună cu echipa ei de la facultate strânge donaţii pentru familiile nevoiaşe.
Cum fac asta? Au împodobit un brăduţ în curtea facultăţii, unde strâng cutii magice de la toţi cei care vor să doneze fie jucării, fie hăinuţe.

Toată treaba a ajuns imediat virală pe reţelele sociale şi asta pentru că toţi cei care au donat ”au dat tag” altor prieteni şi i-au provocat să facă şi ei o faptă bună.

Adina Huşcă, membru Asociaţia Studenţilor la Construcţii din Bucureşti: S-au strâns foarte multe pachete, extrem de multe pachete, este o cameră plină. Foarte multe jucării, hăinuţe, noi am încercat să le împărţim pe fiecare familie în parte şi pe fiecare caz în parte. Noi avem 6 cazuri. Le-a ars casa şi, practic, au rămas fără nimic. Ceea ce e destul de tragic şi e nevoie de ajutor acolo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici