Maiorul Joe Stroescu a fost înaintat la gradul de locotenent-colonel după misiunea din Lombardia

Maiorul Joe Stroescu, din cadrul ISU Sibiu, a fost înaintat la gradul de locotenent-colonel după misiunea din Lombardia, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al instituţiei unde este încadrat.

165 afișări
Imaginea articolului Maiorul Joe Stroescu a fost înaintat la gradul de locotenent-colonel după misiunea din Lombardia

Maiorul Joe Stroescu a fost înaintat la gradul de locotenent-colonel după misiunea din Lombardia

„Pentru întreaga activitate, desfăşurată la un nivel ridicat de profesionalism şi pentru modul de gestionare şi încheierea cu succes a misiunii de acordare a asistenţei internaţionale în cadrul Mecanismului European Comunitar, desfăşurată în Italia în perioada 7 - 25 aprilie, alături de o echipă de 11 cadre medicale, colegul nostru, maiorul Stroescu Joe a fost înaintat în gradul următor, respectiv în gradul de locotenent- colonel, în mod excepţional”, a anunţat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Festivitatea s-a desfăşurat în prezenţa comenzii inspectoratului, într-un cadru restrâns, cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus Sars-Cov-2.

„Reuşita acestei misiuni a depins şi de ajutorul şi suportul oferit de cei de acasă, de colegii noştri care, deşi nu au fost fotografiaţi şi filmaţi, au lucrat fără întrerupere pentru îndeplinirea în cele mai bune condiţii a mandatului încredinţat”, a spus locotenent-colonelul Joe Stroescu.

Începând din 7 aprilie, o echipă formată din 11 medici, 3 asistenţi şi 1 ofiţer ISU se află în misiune în Italia, una dintre cele mai afectate ţări din lume, ca urmare a pandemiei cu noul coronavirus.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici