Mallurile sunt deschise anul acesta şi în prima zi de Paşte

România devine raiul reţelelor de magazine în condiţiile în care centrele comerciale sunt deschise şi în prima zi de Paşte pentru a-şi rotunji veniturile cu câteva sute de mii de euro. Mii de români sunt aşteptaţi în magazine pe 24 aprilie, informează Ziarul Financiar.

199 afișări
Imaginea articolului Mallurile sunt deschise anul acesta şi în prima zi de Paşte

Mallurile sunt deschise anul acesta şi în prima zi de Paşte (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

"Îmi place Bucureştiul pentru că există multe magazine şi restaurante care sunt deschise tot timpul. În Anglia, Germania, Austria şi alte ţări din Europa Centrală şi de Vest doar unele magazine sunt deschise duminica şi asta doar câteodată. În România magazinele sunt deschise duminica, fapt ce îmi dovedeşte că în această ţară există flexibilitate. Mai mult, aici sunt deschise şi de sărbătorile legale, ceea ce în străinătate nu se întâmplă", spune managerul britanic Stephen Stead, englezul care conduce afacerile producă­to­rului de medicamente Labormed.

De altfel, mulţi executivi străini care lucrează în România spun că existenţa magazinelor deschise non-stop şi a centrelor comerciale deschise duminica este unul dintre motivele pentru care le place să lucreze în Bucureşti.

Românii nu fac nici ei excepţie, de aceea în prezent în România există circa 50 de centre comerciale şi alte opt deschideri sunt planificate pentru acest an. "Merg la mall cam o dată pe săptă­mână, iar atunci când o fac merg şi la film, şi la restaurant şi dau şi o raită prin magazine", spune Mihai (24 de ani).

Citeşte tot materialul pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici