Mama bebeluşilor găsiţi morţi în podul blocului rămâne în închisoare

Femeia din Bistriţa Bârgăului, acuzată că a omorât trei bebeluşi pe care i-a născut neasistată şi apoi i-a ascuns în podul blocului rămâne în arest, a decis, joi,Curtea de Apel Cluj, care a desfiinţat decizia Tribunalului Bistriţa-Năsăud prin care femeia urma să fie eliberată din Penitenciarul Gherla.

187 afișări
Imaginea articolului Mama bebeluşilor găsiţi morţi în podul blocului rămâne în închisoare

Mama bebeluşilor găsiţi morţi în podul blocului rămâne în închisoare

Curtea de Apel Cluj a admis, joi, recursul înaintat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud şi a desfiinţat hotărârea Tribunalului Bistriţa-Năsăud prin care femeia din Bistriţa-Bârgăului, acuzată că şi-a omorât trei dintre nou-născuţi şi i-a ascuns în podul blocului, ar fi urmat să fie judecată în stare de arest la domiciliu până în momentul în care se va pronunţa o decizie definitivă în dosarul său.

“Admite contestaţia formulată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud împotriva încheierii penale nr. 17/J/11 februarie 2019 pronunţată de Tribunalul Bistriţa-Năsăud pe care o desfiinţează cu privire la dispoziţia de înlocuire a măsurii arestării preventive luată şi menţinută faţă de inculpata CLM şi rejudecând în aceste limite (…) constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive, pe care o menţine, faţă de inculpata CLM trimisă în judecată pentru comiterea infracţiunilor de omor şi omor calificat (două fapte), deţinută în Penitenciarul Gherla” se arată în decizia luată joi de Curtea de Apel Cluj.

Tribunalul Bistriţa Năsăud decisese ca femeia să fie eliberată din arest şi plasată în arest la domiciliu după ce la dosar a fost depusă o expertiză medico-legală realizată de specialiştii Institutului de Medicină Legală Mina Minovici care nu s-au putut pronunţa clar cu privire la modul în care a survenit decesul bebeluşilor.

Femeia a fost reţinută la finalul lunii aprile 2017 şi trimisă în judecată pentru omor, fiind acuzată că, în perioada 2012-2015, a suprimat viaţa a trei copii nou născuţi, pe care i-a născut la termen, neasistată medical, după care a ascuns cadavrele nou născuţilor în podul blocului în care locuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici