Mama Elodiei Ghinescu spune că nu i se pare corect ca nepotul ei să stea într-o familie de criminali

Mama Elodiei Ghinescu a declarat, miercuri, după ce Curtea de Apel Bucureşti a decis că poliţistul Cristian Cioacă a fost arestat preventiv pentru omor deosebit de grav, că decizia este dreaptă, chiar dacă vine după cinci ani, şi că nepotul ei nu ar trebui să crească "într-o familie de ciminali".

379 afișări
Imaginea articolului Mama Elodiei Ghinescu spune că nu i se pare corect ca nepotul ei să stea într-o familie de criminali

Mama Elodiei Ghinescu spune că nu i se pare corect ca nepotul ei să stea într-o familie de criminali (Imagine: Mihaela cojocariu/Mediafax Foto)

"Deocamdată mi se pare o decizie dreaptă. Dar să vedem ce se va mai întâmpla pe parcurs", a declarat corespondentului MEDIAFAX Emilia Ghinescu, mama Elodiei.

Ea a precizat că nu a mai vorbit cu nepotul ei, Patrick, de aproape trei ani, întrucât Cioacă nu a lăsat-o să mai ia legătura cu el.

"Când îl tot sunam şi îl rugam să ne lase să vedem copilul, ne spunea «Nu mai veniţi, că veniţi degeaba»", a mai spus femeia.

Întrebată dacă va cere din nou custodia copilului, după ce poliţistul Cristian Cioacă a fost arestat, Emilia Ghinescu a afirmat că nu se poate pronunţa deocamdată, dar că nu i se pare corect ca Patrick "să stea într-o familie de criminali".

"El (Cristian Cioacă - n.r.) trebuia să se gândească la copil atunci când i-a omorât mama. Trebuia să se gândească ce se va alege cu el şi cum va creşte el cu gândul acesta", a spus Ghinescu.

Mama Elodiei a mai declarat că a vorbit cu Cioacă doar la telefon.

Ea a mai povestit că imedait după ce Elodia a dispărut de la domiciliu a vorbit cu poliţistul, iar acesta a plâns la telefon, pentru a o convinge că îi pasă de dispariţia Elodiei.

"În acelaşi timp în care mă suna pe mine şi plângea la telefon, ca să mă impresioneze, prefăcut, stătea la aeroport cu un buchet de trandafiri în braţe aşteptându-şi fosta amantă", a mai spus Emilia Ghinescu.

Copilul Elodiei Ghinescu şi al lui Cristian Cioacă se află în custodia poliţistului.

Poliţistul Cristian Cioacă, principalul suspect în cazul uciderii soţiei sale - avocata Elodia Ghinescu -, a fost arestat, miercuri, de Curtea de Apel Bucureşti, care a admis recursul procurorilor faţă de cercetarea sa în libertate, hotărâtă de Tribunal Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici