Mama lui Bogdan Gigină: Privim neputincioşi la nedreptatea făcută sufletului copilului nostru

Mama poliţistului din coloana oficiala a lui Gabriel Oprea, decedat anul trecut, a postat un mesaj pe pagina de Facebook, drept reacţie la decizia Senatului de a respinge cererea DNA, femeia precizând că familia priveşte "neputincioasă la nedreptatea făcută sufletului" lui Bogdan Gigină.

890 afișări
Imaginea articolului Mama lui Bogdan Gigină: Privim neputincioşi la nedreptatea făcută sufletului copilului nostru

Mama lui Bogdan Gigină: Privim neputincioşi la nedreptatea făcută sufletului copilului nostru

"În seara zilei de 20 octombrie 2015, în urma telefonului primit la ora 19.02, am alergat către Spitalul Universitar. Cel care ne-a anunţat de accident repeta "nu pot să cred că s-a întâmplat asta". (...)Am ieşit în stradă, căutând un taxi, greu de găsit, afară ploua torenţial. Am pornit către zona Unirii spunând rugăciuni pentru viaţa copilului meu. Nu îmi păsa decât de el, de copilul meu, imploram Divinitatea ca el să fie bine. În momentul în care am intrat în Spitalul Universitar am avut impresia că toată lumea mă cunoaşte. Cel de la intrare a intrebat: "Sunteţi mama poliţistului accidentat? Mi-a arătat uşa unde copilul meu era resuscitat. Am intrat şi acolo am găsit un copil, copilul meu coplet desfigurat, cu gâtul retezat, cu chipul plin de sânge, pardoseala era plină de sânge. M-am prăbuşit la picioarele lui, sărutându-le şi strigându-l. Încă avea şosetele ude în picioare. M-am trezit ridicată brusc şi zguduită de umerii. Medicul de gardă plângea şi încerca să mă facă să înţeleg că nu se mai poate face nimic. M-am prăbuşit din nou la picioarele copilului meu, implorând şi privind oamenii care, deşi ştiau că nu se mai poate face nimic pentru el, nu vroiau să renunţe. Nu am să uit niciodată cum acei oameni încercau imposibilul, nu am să uit lacrimile care li se înnodau sub barbă. Astăzi privesc, privim, neputincioşi la nedreptatea făcută sufletului copilului nostru", a scris, marţi, mama lui Bogdan Gigină pe pagina sa de Facebook.

Reacţia femeii vine după ce Senatul României a respins, luni, cererea DNA de încuviinţare a urmăririi penale pentru ucidere din culpă, în dosarul privind decesul poliţistului Bogdan Gigină.

"Sunt proceduri parlamentare, nu le-am făcut eu. Le-am cerut colegilor să mă apere pentru că chiar sunt nevinovat. Din păcate, la datorie, se mai întâmplă şi tragedii", a declarat, marţi, Gabriel Oprea, la sediul instanţei supreme.

Procurorii DNA au precizat că respingerea cererii de încuviinţare a urmăririi penale pentru ucidere din culpă în cazul lui Gabriel Oprea are drept consecinţă blocarea anchetei penale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici