Mama lui Ilie Balaci a spus care au fost ultimele cuvinte ale fiului ei

Ilie Balaci a decedat duminică, 21 octombrie, la Craiova, el fiind în casa mamei sale. "Minunea Blondă" dorea să asiste la meciul dintre U Craiova şi FCSB, dar de dimineaţă i s-a făcut rău, iar medicii nu l-au mai putut resuscita.

4969 afișări
Imaginea articolului Mama lui Ilie Balaci a spus care au fost ultimele cuvinte ale fiului ei

Mama lui Ilie Balaci a spus care au fost ultimele cuvinte ale fiului ei

"Ilie Balaci aseară (n.red. - sâmbătă) a fost la o petrecere, alături de câţiva prieteni, la ziua unei cunoştinţe. A ajuns la ora 3:00 - 3:30 la locuinţa mamei sale, în cartierul Rovine. S-a trezit de dimineaţă bine, iar apoi, din spusele mamei şi a vecinilor, ar fi simţit mici probleme. Nu s-a simţit bine şi i-a spus mamei că ar fi bine să-i facă un ceai cu lămâie. Nu avea, se pare, lămâie în casă, a mers la o vecină, iar în momentul când s-a întors, l-a găsit inconştient pe Ilie Balaci", a povestit corespondentul Digi Sport de la Craiova.

Ilie Balaci avea doar 62 de ani, iar medicii au explicat cum a decurs dimineaţa zilei de duminică: "În jurul orei 09.40, a fost anunţat apelul la 112. Imediat la locuinţa de familie a fotbalistului s-a deplasat un echipaj cu medic de la SAJ Dolj, care a găsit victima în stop cardio-respirator. Ulterior, s-a luat decizia de a mai trimite în sprijin la caz înca un echipaj SMURD cu medic. După executarea timp de mai multe zeci de minute a manevrelor de resuscitare, conform protocolului medical, a fost declarat decesul fotbalistului".

Totuşi, Ministerul Sănătăţii a pornit o anchetă privind decesul fostului mare fotbalist Ilie Balaci. Ministrul Sorina Pintea a decis să trimită o echipă de specialişti la Ambulanţa Craiova.

Ilie Balaci a fost unul dintre cei mai mari fotbalişti români ai tuturor timpurilor. "Minunea Blondă" s-a născut la data de 13 septembrie 1956 şi şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei de fotbalist la Universitatea Craiova (1973 - 1984). La naţională a îmbrăcat de 65 de ori tricoul şi a marcat opt goluri. Ca antrenor a câştigat numeroase trofee, conducând echipe din zona Golfului şi din Africa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici