Mamaia: Turist luat de valuri cu o saltea, salvat de poliţiştii de frontieră

Un turist din Argeş care plutea în derivă pe mare, în staţiunea Mamaia, pe o saltea pneumatică, confuz şi aflat în stare de ebrietate, a ajuns, luni, la spital, salvat de poliţiştii de frontieră constănţeni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

448 afișări
Imaginea articolului Mamaia: Turist luat de valuri cu o saltea, salvat de poliţiştii de frontieră

Mamaia: Turist luat de valuri cu o saltea, salvat de poliţiştii de frontieră (Imagine Hepta / Mediafax Foto)

Mai multe persoane au sunat, luni dimineaţă, la 112 după ce au observat un bărbat care plutea în derivă cu o saltea pe mare, în dreptul Hotelului Neptun din staţiunea Mamaia.

Acesta se afla la aproximativ 100 de metri de ţărm şi era în pericol de înec.

"Poliţiştii de frontieră au acţionat operativ, deplasându-se în zonă cu o ambarcaţiune rapidă conform procedurilor specifice în astfel de cazuri. La scurt timp, persoana în cauză a fost recuperată de către echipajul poliţiei de frontieră şi adusă în siguranţă la mal”, a declarat purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă, Alexandru Ion.

Bărbatul care se afla în pericol de înec este din judeţul Argeş şi a venit în vacanţă pe litoral. El a fost aşteptat la mal de un echipaj al Ambulanţei, cadrele medicale acordându-i primul ajutor.

Ulterior, bărbatul, confuz şi aflat în stare de ebrietate, a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale de specialitate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici