„Mână criminală”, implicată în incendiul de la Brazi. O persoană a fost găsită fără viaţă în hala incineratorului de deşeuri

  • Incendiul de la Brazi a fost provocat de o mână criminală, au stabilit pompierii.
  • Ei au aflat că iniţial au explodat mai multe butelii de propan şi apoi a izbucnit un incendiu major.
  • Pompierii au păstruns joi dimineaţa în zona afectată, unde a fost găsită o persoană decedată.
602 afișări
Imaginea articolului „Mână criminală”, implicată în incendiul de la Brazi. O persoană a fost găsită fără viaţă în hala incineratorului de deşeuri

Reprezentanţii ISU Prahova susţin că incendiul de la Brazi a izbucnit, cel mai probabil, din cauza folosirii intenţionate sau din culpă a condiţiilor pentru a genera evenimentul. S-a produs o explozie a unor butelii de propan, urmată de un incendiu major, au aflat pompierii.

Focul a izbucnit în noaptea de marţi spre miercuri, autorităţile fiind anunţate prin apel la 112 despre incendiul de pe platforma incineratorului din localitatea Brazi, judeţul Prahova.

Focul s-a manifestat în interiorul halei incineratorului, pe o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi, cu degajare de fum dens în atmosferă, ca urmare a arderii necontrolate a deşeurilor din incintă. Din cauza degajărilor masive de fum, ISU Prahova a emis mesaj RO-ALERT către populaţie.

Totuşi, ploaia şi vântul au făcut ca indicatorii de calitate a aerului monitorizaţi la staţiile fixe din municipiul Ploieşti şi localitatea Brazi, precum şi cei monitorizaţi cu laboratorul mobil al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Prahova în zona de sud a Municipiului Ploieşti, să nu înregistreze creşteri sau depăşiri.

Pompierii au păstruns joi dimineaţa în zona afectată, unde a fost găsită o persoană decedată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici