Manager Spitalul Colţea: Spitalul funcţionează normal. A fost o avarie la centrala de climatizare

Spitalul Colţea din Capitală funcţionează normal, iar internările şi tratamentele se fac în continuare, în ciuda unei avarii la centrala de climatizare, a declarat duminică pentru MEDIAFAX managerul unităţii sanitare, Anca Lupu.

457 afișări
Imaginea articolului Manager Spitalul Colţea: Spitalul funcţionează normal. A fost o avarie la centrala de climatizare

Manager Spitalul Colţea: Spitalul funcţionează normal. A fost o avarie la centrala de climatizare (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

"Vreau să fac această precizare întrucât au apărut unele informaţii potrivit cărora în spital nu se pot face internări pentru că sunt probleme cu centrala. Este vorba despre centrala de climatizare care merge pe avarie. Avaria fost provocată din cauza faptului că pe filtre s-a acumulat gheaţă din cauza viscolului. Filtrele sunt schimbate" a spus Anca Lupu.

Ea a mai spus că nu se pune problema să fie afectată activitatea unităţii, iar internările se fac în continuare.

"Orice persoană care necesită spitalizare este internată. Bolnavii care au fost chemaţi pentru tratament sunt trataţi în ambulatoriu sau internaţi, în funcţie de procedurile pe care le urmează. Nu suntem spital de urgenţă, dar orice situaţie medicală identificată în apropierea spitalului este rezolvată de către medicii de la camerele de gardă. Nu se pune problema ca pacienţii să nu fie internaţi sau să fie închise sălile de operaţie, radioterapia, radiologia", a mai precizat managerul unităţii sanitare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici